Kuinka voin palvella?

Puiden hoitosuunnitelmat & hoito

Kun kuntoarvio on tehty ja puita ei kaadeta, niille voi ja tulisikin tehdä hoitosuunnitelma. Riippuen täysin tapauksesta, jokaiselle puulle voidaan sellainen tehdä. Kiusaapa sitten kirvat tai huonot haaraliitokset, niin Herra Puulla on vinkit ja niksit kaikkeen. Kun puuta hoidetaan, se elää pitkään eikä aiheuta turhaa huolta.

Puiden kuntoarviot

Moni kakku päältä kaunis, sanoo vanha sananlasku. Mutta niin se sanoo myös, että ei koiraa karvoihin katsominen. Ikäviä yllätyksiä välttääksesi (suuntaan tai toiseen), kannattaa puiden kunto arvioida. Etenkin jos sitä ei ole vuosikymmeniin tai vuosiinkaan tehty. Joskus kuntoarvio yllättää iloisesti – toisinaan päältä päin ei olisi voinut uskoa miten laho puu sisältä onkaan.

Puiden kaato

Esimerkiksi kuuset kasvavat 20–30 metrisiksi. Ihan joka pihaan ei sellaista puuta voi mätkäyttää pitkin pituuttaan, tällöin puu pitää “kaataa” pätkissä. Herra Puulta työt sujuvat kaikenlaisissa ympäristöissä mitä Etelä-Suomesta löytyy. Herra Puu osaa valita jokaiseen kohteeseen oikean kaatotekniikan. Puu voidaan kaataa suorana, pätkissä alas pudotellen, köysillä alaslaskien tai sitten nostokori tai nosturiautoa apuna käyttäen.

Polttopuut

Herra Puulta saat myös polttopuut eli klapit. Klapeja voit tilata peräkärryllisen tai reilummin koko vuoden tarpeisiin.

Herra Puu hoitaa myös luvat sekä kokonaisurakat

Puiden kaatoon saattaa hyvinkin tarvita luvan – jopa omalla pihalla. Herra Puu auttaa tässäkin ja hankkii ne puolestasi. Kokonaisurakoihin kuuluu asiakkaan niin halutessa myös risut ja rungot sekä kannot poistetaan tarvittaessa tontilta.